keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Nato-jäsenyyshakemus sisään välittömästi ja varuskunnat kuntoon aseistus säilyttäen mitään ei pidä tuhota

 Nato-jäsenyyshakemus sisään välittömästi ja varuskunnat kuntoon aseistus säilyttäen mitään ei pidä tuhota

Meillähän on ollut pää pakkasessa tai selkosuomella "pää perseessä" sitten jatkosodan lopun jälkeen kun olemme olleet Moskovan oblastin talutusnuorassa
Joten Natosta lämpöä taloudelliseen, henkiseen ja sotilaalliseen puolustukseemme. Mielestäni siihen olisi pitänyt liittyä heti kun se perustettiin niin olisi jäänyt moni lähialueyhteistyömääräraha

Valtio-opissa: Se kuka tarjoaa parhaat aseet ja turvallisuuspoliittisen toimintaympäristön potentiaalista vihollista vastaan on paras ystävä, aivan samoin kuin Saksakin oli 1941-1944.

Entiset Varsovan liiton maatkin Viro, Latvia, Liettua, Puola, Unkari, Tsekki, Slovakia, Romania iskivät Nato-jäsenyyden välittömästi sisään ennen EU-hakemuksia. Maamme virallinen kannanotto oli että Itämeren alueen turvallisuus parani huomattavasti ;) .. joten miten se huononisi kun Suomikin on mukana ;)?

Tamperelainen suomalainen toisinajattelija Pro Patria Seppo Lehto 

Isänmaan ja maanpuolustuksen äänenkannattaja jo vuodesta 1962


-----------------
Laittakaa kaveripiirissänne jakoon tämä: NATO-JÄSENYYDESTÄ http://feedback-and-discussion.blogspot.com Miksi meidän (Suomen) pitäisi olla huonommin aseellisesti varusteltu kuin todennäköinen uhkaajamme Moskovan oblasti?
-------------------------
MIEHITETYT ALUEET TAKAISIN KANSAKUNTAMME VAURAUDEKSI BARENTSINMEREN MAAKAASU- JA ÖLJYKENTISTÄ ALKAEN KIITOS



-----------------------------

http://feedback-and-discussion.blogspot.com

---